Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Anne Mette Hancock’s Mesterligt Udført Mysterie: Ligblomsten

Anne Mette Hancock’s Mesterligt Udført Mysterie: Ligblomsten

Bogtrailer: Ligblomsten af Anne Mette Hancock

anne mette hancock ligblomsten

Anne Mette Hancock – Forfatteren bag Ligblomsten

Anne Mette Hancock er kvinden, der står bag bestseller-romanen Ligblomsten. Bogen, der udkom i foråret 2018, har taget Danmark med storm og er blevet solgt i over 60.000 eksemplarer. Men hvem er Anne Mette Hancock, og hvordan blev hun forfatter?

Tidlige år

Anne Mette Hancock blev født i 1979 i Aarhus og voksede op i en familie, hvor litteratur altid havde en vigtig plads. Hendes mor var bibliotekar, og hendes far var en stor læsehest. Som barn elskede Anne Mette Hancock at læse bøger fra biblioteket og bruge sin fantasi på historier og figurer.

Efter folkeskolen studerede hun journalistik på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og senere kultur- og sprogstudier på universitetet i Barcelona. Efter at have arbejdet som journalist i en årrække begyndte hun at skrive fiktion og udgav sin første roman, Sølvstorm, i 2012.

Ligblomsten

Det var dog med Ligblomsten, at Anne Mette Hancock for alvor slog igennem som forfatter. Bogen handler om den unge, ambitiøse journalist Heloise Kaldan, der efter et hjernerystelseshelvede bliver tvunget til at drosle ned på sit arbejde og i stedet tage sig af en livstruende syg mor. Men da en ung kvinde findes død i København, og politiet ikke tager sagen seriøst, sætter Heloise alt ind på at finde sandheden, selvom det går ud over hendes eget helbred og står i vejen for at tage sig af sin mor.

Ligblomsten har fået stor ros for sit realistiske portræt af Heloises hjernerystelse og for at kombinere en spændende krimigåde med et tankevækkende portræt af en ung kvindes liv og dilemmaer. Bogen er indtil videre udkommet på dansk og norsk og er ved at blive oversat til engelsk.

Fortællerglæde og fokus på storbyens skyggesider

Anne Mette Hancock fortæller selv, at hun altid har haft en stor glæde ved at fortælle historier og beskrive billeder med ord. Hun er især fascineret af storbyens liv og drama og ønsker at vise læserne sider af byen og menneskerne, de måske ikke kender allerede. I Ligblomsten beskriver hun for eksempel en side af København, hvor unge kvinder falder igennem systemet og kan ende som prostituerede eller ofre for vold og kriminalitet.

Men Anne Mette Hancock lægger også vægt på at formidle sin viden om hjernerystelse og andre sygdomme og lidelser, som hendes hovedperson Heloise kæmper med i bogen. Hun har selv kendskab til hjernerystelse gennem venner og familie og har undersøgt emnet grundigt for at skildre det så præcist og realistisk som muligt.

Priser og anerkendelse

Ligblomsten har indtil videre vundet Statsbibliotekets Læserpris, som er en publikumspris for den danske roman, der har fået flest lån på bibliotekerne det seneste år. Bogen er også blevet nomineret til Krimimessens publikumspris og Crimefest Awards for bedste første krimi.

Anne Mette Hancock selv er blevet tildelt en række priser og legater for sit arbejde som forfatter og journalist. Hun har blandt andet modtaget Danmarks Journalistforbunds hæderspris samt legater fra Statens Kunstfond og Statens Værksteder for Kunst.

FAQs

Hvad er Anne Mette Hancocks uddannelsesbaggrund?

Anne Mette Hancock har en uddannelse som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og har senere læst kultur- og sprogstudier på universitetet i Barcelona.

Hvor mange bøger har Anne Mette Hancock udgivet?

Anne Mette Hancock har udgivet tre romaner indtil videre: Sølvstorm (2012), Ligblomsten (2018) og Himmelskibet (2019).

Hvad handler Ligblomsten om?

Ligblomsten handler om den unge journalist Heloise Kaldan, der efter en hjernerystelse må tage sig af sin livstruende syge mor i stedet for at arbejde. Men da en ung kvinde findes død i København, sætter Heloise alt ind på at finde sandheden, selvom det går ud over hendes eget helbred.

Hvad har Anne Mette Hancock selv sagt om Ligblomsten?

Anne Mette Hancock har sagt, at Ligblomsten er en roman om at miste kontrollen over sit liv og finde sin egen styrke igen, samtidig med at den er en spændende krimi og et portræt af en ung kvindes liv og dilemmaer.

Hvordan har Ligblomsten modtaget anmeldelser?

Ligblomsten har modtaget overvejende positive anmeldelser og er blevet rost for sin realistiske og tankevækkende skildring af Heloises hjernerystelse og for at kombinere spænding og drama med en nuanceret beskrivelse af storbyens skyggesider.

Hvilke priser har Anne Mette Hancock vundet?

Anne Mette Hancock har blandt andet vundet Danmarks Journalistforbunds hæderspris og har modtaget legater fra Statens Kunstfond og Statens Værksteder for Kunst. Hendes roman Ligblomsten har vundet Statsbibliotekets Læserpris og er blevet nomineret til flere krimipriser.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “anne mette hancock ligblomsten”

Bogtrailer: Ligblomsten af Anne Mette Hancock

se mere: toamdautien.com

Billeder relateret til anne mette hancock ligblomsten

Bogtrailer: Ligblomsten af Anne Mette Hancock
Bogtrailer: Ligblomsten af Anne Mette Hancock

Du kan se flere oplysninger om anne mette hancock ligblomsten her.

Se mere information her: https://toamdautien.com/category/wikik/

så du har læst emneartiklen anne mette hancock ligblomsten. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 18 anne mette hancock ligblomsten

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *