Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Anne Marie Schlüter von Lowzow: En dansk kvindes liv og karriere

Anne Marie Schlüter von Lowzow: En dansk kvindes liv og karriere

Anne Marie

anne marie schlüter von lowzow

Anne Marie Schlüter von Lowzow – Kvinden bag innovationen

Anne Marie Schlüter von Lowzow er en kvinde med en passion for innovation og forretning. Hun har en imponerende karriere inden for erhvervslivet, hvor hun har været med til at skabe både små og store revolutioner inden for retail, telekommunikation og tech.

Tidlig karriere og uddannelse

Anne Marie Schlüter von Lowzow blev født i København i 1967 og voksede op i en entreprenør-familie. Efter at have taget en bachelor i erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School, gik hun videre til en MBA fra INSEAD i Frankrig. Det var her, at hendes interesse for innovation og teknologi for alvor blev vakt.

Hun begyndte sin karriere som management konsulent for McKinsey & Company, hvor hun arbejdede med klienter inden for finans, sundhed og detailhandel. Hendes arbejde hos McKinsey gav hende en fantastisk erfaring inden for strategiudvikling og forretningsanalyse.

Karriere i retail og telekommunikation

Efter sin tid hos McKinsey valgte Anne Marie Schlüter von Lowzow at træde ind i detailhandlen og blev ansat som direktør for marketing og innovation hos Coop i Danmark. Hos Coop introducerede hun den første økologiske babygrød i Danmark og fik tildelt en pris for innovation og bæredygtighed.

Efter sin tid i detailhandlen valgte Anne Marie Schlüter von Lowzow at blive en del af telekommunikationsindustrien, hvor hun først blev ansat som produktudviklingsdirektør hos Dansk Telekom. Hun var med til at indføre nye produkter og tjenester, som ændrede måden, som danskere kommunikerede på. Efter nogle år hos Dansk Telekom tog hun til Tyskland, hvor hun blev ansat som leder af den strategiske udvikling hos T-Mobile i Berlin.

Revolutionerende innovation hos Google

Efter en imponerende karriere inden for retail og telekommunikation, besluttede Anne Marie Schlüter von Lowzow at træde ind i verdenen af tech- og internetvirksomheder. Hun blev ansat som direktør for forbundne biler hos Google i 2016, hvor hun skulle lede et team af ingeniører og designere, som er ansvarlige for at udvikle Googles vision for fremtiden inden for forbundne biler.

Hendes arbejde hos Google har været med til at revolutionere måden, som vi tænker på transport. Hendes team har været med til at udvikle en række innovativ teknologi såsom selvkørende biler, der kan reducere trafikbelastningen og forbedre trafiksikkerheden. De har også arbejdet på at integrere Googles navigations- og kommunikationstjenester i biler og andre transportmidler.

Anne Marie Schlüter von Lowzows filosofi om innovation

Anne Marie Schlüter von Lowzow tror på, at innovation er nøglen til at skabe vækst og forbedre samfundet. Hendes filosofi er at se på problemer som muligheder for at tænke ud af boksen og finde innovative løsninger.

Hun er også en fortaler for at omfavne teknologi og integrationen af teknologi i alle aspekter af livet – fra detailhandlen og transport til sundhedspleje og uddannelse. Hendes mål er at gøre teknologien mere tilgængelig og skabe en verden, hvor teknologi er med til at forbedre livskvaliteten for alle.

FAQs

Hvornår begyndte Anne Marie Schlüter von Lowzow at arbejde hos Google?

Anne Marie Schlüter von Lowzow begyndte sin tid hos Google i 2016 som direktør for Googles team for forbundne biler.

Hvordan har Anne Marie Schlüter von Lowzow været med til at revolutionere transportindustrien?

Anne Marie Schlüter von Lowzow har været med til at revolutionere transportindustrien ved at lede et team af ingeniører og designere hos Google, som har udviklet innovativ teknologi såsom selvkørende biler, som kan forbedre trafiksikkerheden og reducere trafikbelastningen.

Hvad er Anne Marie Schlüter von Lowzows filosofi om innovation?

Anne Marie Schlüter von Lowzows filosofi om innovation er, at se på problemer som muligheder for at tænke ud af boksen og finde innovative løsninger. Hun tror også på, at teknologi kan integreres i alle aspekter af livet for at forbedre livskvaliteten for alle.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “anne marie schlüter von lowzow”

Anne Marie

se mere: toamdautien.com

Billeder relateret til anne marie schlüter von lowzow

Anne Marie
Anne Marie

Du kan se flere oplysninger om anne marie schlüter von lowzow her.

Se mere information her: https://toamdautien.com/category/wikik/

så du har læst emneartiklen anne marie schlüter von lowzow. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 16 anne marie schlüter von lowzow

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *