Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 65 alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse Update

Top 65 alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse Update

Du kom med alt det der var dig // DR Pigekoret (LIVE)

alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse

Alt hvad jeg ved om kærlighed er en dansk komediefilm, der udkom i 2020. Filmen var instrueret af Suni D. Ambrosius og skrevet af Rasmus Heisterberg. Filmen følger protagonistens, Frederiks liv og hans kærlighedsliv, som han forsøger at navigere igennem med hjælp fra hans venner og familie.

Handlingen

Frederik spilles af skuespilleren Simon Sears, som formåede at levere en skæg og følelsesfuld skildring af en ung voksen, der er fanget i en cyklus af tomhed og angst på grund af en tidligere hjertesorg. Frederik har en karriere som freelance tekstforfatter, og søger at befri sit sind fra hulkort, ved at forbinde sig med mennesker, der er vækstorienterede og interessante at tale med.

Hans venner og livspartnere omfatter: Lasse, en lokumsdigter og vittighedstanker, der har læst alt hvad der var værd at læse om kærlighed, men som stadig er single, trods hans mange følger på Instagram; Fatima, en socialrådgiver, der er uddannet i terapi, men som slås med sin egen frygt for intimitet; og Thomas, en nyuddannet naturfotograf, som Frederik møder til en fest.

I filmen ser vi også Frederiks forhold til sin far, spillet af skuespilleren Jens Albinus, som er bekymret for sin søns nøjenhed i sin kunstneriske arbejde. Frederik, som stoler på sin intuition og kunstneriske skaberkraft, kæmper for at forstå sin fars perspektiv, men bliver nødt til at tage ansvar og forklare, at han er på rette vej i livet og følger sin passion.

Alt hvad jeg ved om kærlighed er ikke bare en film om kærlighed, men også om venskab, samfund og familie. Filmen taler om de mange aspekter i et moderne liv, og hvordan det kan føles at være fanget i en cyklus af tab og sorg, mens man prøver at finde ens retning.

Dom

Alt hvad jeg ved om kærlighed er en velgennemtænkt og følelsesladet film, der virkelig fanger essensen af det at være mellem to stationer i ens liv, og forsøger at finde vejen frem. Simon Sears giver en flot skildring af Frederik og viser, hvordan man kan vende en traumatisk situation til positiv motivation. Der er flere scener og karakterer i filmen, der giver et indblik i, hvordan kærligheden er ikke kun målinger og perfekte Instagram-billeder, men også om sårbarheden det kan bære med sig.

Det er også en film, der vil anbefale til de mennesker, der er fans af komedie, der tager fat i ét sørgeligt emne, og pifter det op, uden at gøre grin med det. Alt hvad jeg ved om kærlighed rammer en nervøsitet ned til alle, der har prøvet at navigere sig igennem kompleks kærlighed i deres liv.

FAQs

1. Er filmen på dansk?

Ja, filmen er på dansk.

2. Er filmen kun for voksne?

Filmen har 15-års aldersgrænse, så den er ikke egnet for mindre børn.

3. Hvem er instruktøren og manuskriptforfatteren?

Filmen er instrueret af Suni D. Ambrosius og skrevet af Rasmus Heisterberg.

4. Hvilke skuespillere er med i filmen?

Simon Sears spiller hovedrollen som Frederik. Jens Albinus, Lisa Carlehed og Elliott Crosset Hove er også med i filmen.

5. Hvordan er anmeldelserne for filmen?

Filmen har modtaget positive anmeldelser og mange roser for dens skuespillere og historie.\

Søgeord søgt af brugere: alt hvad jeg ved om kærlighed serie, alt hvad jeg ved om kærlighed sæson 2, alt jeg ved om kærlighed viaplay, alt hvad jeg ved om kærlighed trailer, alt jeg ved om kærlighed film, alt jeg ved om kærlighed imdb, everything i know about love

Se videoen om “alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse”

Du kom med alt det der var dig // DR Pigekoret (LIVE)

se mere: toamdautien.com

Billeder relateret til alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse

Du kom med alt det der var dig // DR Pigekoret (LIVE)
Du kom med alt det der var dig // DR Pigekoret (LIVE)

alt hvad jeg ved om kærlighed serie

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

alt hvad jeg ved om kærlighed sæson 2

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Du kan se flere oplysninger om alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse her.

Se mere information her: toamdautien.com/category/wikik

så du har læst emneartiklen alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 25 alt hvad jeg ved om kærlighed anmeldelse

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *