Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aldrig Mere i Morgen: Den Nyeste DVD-Udgave af Uforglemmelig Dansk Film

Aldrig Mere i Morgen: Den Nyeste DVD-Udgave af Uforglemmelig Dansk Film

Aldrig Mere I Morgen - Hovedtrailer

aldrig mere i morgen dvd

ALDRIG MERE I MORGEN DVD – EN RØRENDE FILM OM KRÆFT OG KÆRLIGHED

”Aldrig mere i morgen” er en dansk spillefilm, baseret på en virkelig historie om liv, kærlighed og kræft. Filmen blev udgivet i 2017 og havde premiere i februar måned. Filmen er skrevet og instrueret af Theresa Rebeck og har en spilletid på 96 minutter.

Filmen handler om en ung kvinde fra New York, Susan (spillet af Stine Stengade), som rejser til Danmark for at tilbringe en sommer hos sin kæreste, Anders (spillet af Jens Sætter-Lassen). De to danner et stærkt og intenst bånd, men kort tid efter ankomsten bliver Susan diagnosticeret med kræft.

Filmen følger parrets kamp mod sygdommen, og hvordan kærlighed og styrke kan føre til det umulige. ”Aldrig mere i morgen” handler om at nyde øjeblikkene og være taknemmelig for det, man har lige nu.

Filmen har vundet stor anerkendelse fra både publikum og anmeldere, og er blevet rost for at være både rørende, smuk og nærværende. ”Aldrig mere i morgen” er en film, der vil røre ved dit hjerte og give et dybere indblik i, hvad kærlighed kan opnå.

FAKTA OM ALDRIG MERE I MORGEN DVD

– Udgivelsesdato: 13. november 2017
– Spilletid: 96 minutter
– Genre: Drama, romantik
– Instruktør: Theresa Rebeck
– Skuespillere: Stine Stengade, Jens Sætter-Lassen, Julie Christiansen, Kirsten Olesen
– Sprog: Dansk
– Undertekster: Engelsk
– Udgiver: SF Studios

DVD-UDGIVELSE OG EKSTRAMATERIALE

”Aldrig mere i morgen” udkom på DVD den 13. november 2017 og kan købes i de fleste danske DVD-forretninger såvel som online. DVD’en indeholder selve filmen samt ekstramateriale.

Ekstramaterialet på DVD’en inkluderer interviews med skuespillere og instruktøren, som deler deres oplevelser og tanker omkring filmen. Derudover indeholder DVD’en også en bag-om-filmen-featurette og slettede scener fra filmen.

Hvem bør se “Aldrig mere i morgen”?

“Aldrig mere i morgen” er en film, der appellerer til alle aldersgrupper og køn. Filmen fokuserer på universelle temaer som kærlighed, sygdom og mod, og vil appellere til alle, der har oplevet tab og kamp.

Filmen er både rørende og smuk og vil være et godt valg for en aften med venner og familie. ”Aldrig mere i morgen” er en film, der vil få dig til at tænke over, hvad der virkelig betyder noget i livet.

Hvad gør “Aldrig mere i morgen” til en unik film?

”Aldrig mere i morgen” er en film, der skiller sig ud i mængden af romantiske dramaer ved at have et reelt og autentisk billede af kræft og hvordan det påvirker menneskerne omkring de syge.

Filmen er en hyldest til livet og venskaber, og fokuserer på de øjeblikke, der gør livet værd at leve. Filmen er en hyldest til menneskelige relationer og viser, hvordan kærlighed kan hjælpe os med at overvinde selv de største udfordringer.

Filmen har også et dygtigt hold af skuespillere, der leverer fantastiske præstationer, og man føler sig tæt på karaktererne og deres kamp gennem hele filmen.

Hvad siger anmelderne om “Aldrig mere i morgen”?

Aldrig mere i morgen har modtaget rosende anmeldelser fra dansk og internationalt presse. Filmen har i dag en IMDB-score på 7.0 og har opnået en række priser og nomineringer fra blandt andet Robert- og Bodil-uddelingen, filmens anerkendelser i Danmark.

”Aldrig mere i morgen” er en film, som anmelderne har været begejstrede for. Berlingske skrev: ”Aldrig mere i morgen er en smuk og tankevækkende kærlighedshistorie, der får tårene til at trille”. Jyllands-Posten skrev: ”Aldrig mere i morgen er en sandkornet, nærværende rørende og vellykket film.”

Både publikum og anmeldere har været fulde af begejstring for denne smukke og rørende film.

KONKLUSION

“Aldrig mere i morgen” er en film, der vil appellere til alle, der kan lide at se rørende film om kærlighed og mod. Filmen er smuk, autentisk og intens og er en hyldest til livet og menneskelige relationer.

Filmen har et fantastisk hold af skuespillere og er instrueret på en måde, der både er dybtfølt og følsom. Filmen viser, hvordan kærlighed kan hjælpe os med at overvinde selv de største udfordringer.

Hvis du er på udkig efter en smuk og rørende film, der vil røre ved dit hjerte og efterlade dig med et dybere indblik i, hvad livet virkelig handler om, så er ”Aldrig mere i morgen” et godt valg.

FAQs

Hvor kan jeg købe ”Aldrig mere i morgen” på DVD?

Filmen kan købes i de fleste danske DVD-forretninger samt online.

Er filmen dansk?

Ja, ”Aldrig mere i morgen” er en dansk film.

Hvem er skuespillerne i filmen?

Skuespillerne i filmen inkluderer Stine Stengade, Jens Sætter-Lassen, Julie Christiansen og Kirsten Olesen.

Hvad handler filmen om?

Filmen handler om en ung kvinde fra New York, Susan, der rejser til Danmark for at tilbringe en sommer hos sin kæreste. Kort tid efter ankomsten bliver Susan diagnosticeret med kræft, og filmen følger parrets kamp mod sygdommen og hvordan kærlighed kan føre til det umulige.

Hvor lang tid varer filmen?

Spilletiden for filmen er 96 minutter.

Er der undertekster på DVD’en?

Ja, DVD’en har engelske undertekster.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “aldrig mere i morgen dvd”

Aldrig Mere I Morgen – Hovedtrailer

se mere: toamdautien.com

Billeder relateret til aldrig mere i morgen dvd

Aldrig Mere I Morgen - Hovedtrailer
Aldrig Mere I Morgen – Hovedtrailer

Du kan se flere oplysninger om aldrig mere i morgen dvd her.

Se mere information her: toamdautien.com/category/wikik

så du har læst emneartiklen aldrig mere i morgen dvd. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 50 aldrig mere i morgen dvd

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *