Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Adam Lambert begejstrer publikum til koncert i Danmark

Adam Lambert begejstrer publikum til koncert i Danmark

Queen & Adam Lambert - Royal Arena Denmark - Love of my life - 18-7-2022

adam lambert koncert danmark

ADAM LAMBERT KONCERT I DANMARK

Adam Lambert er en amerikansk sanger, sangskriver og skuespiller. Han blev født i Indianapolis i 1982, og har siden vundet hjerter over hele verden med sin unikke stemme og flamboyante stil. Han blev oprindeligt kendt efter at have deltaget i den ottende sæson af den amerikanske udgave af talentkonkurrencen American Idol i 2009, hvor han imponerede publikum og dommere med sin magiske stemme og hans overdådige sceneshow.

Siden da har Adam Lambert udgivet fire album og turneret verden rundt. Han er kendt for hit-sange som “Whataya Want From Me,” “Ghost Town,” “For Your Entertainment,” og “Feel Something.” Han er også blevet anerkendt for sin ærlige holdning og støtte til LGBTQ+-rettigheder, og er en vigtig talsmand for samfundets mangfoldighed.

Den 7. september 2022 kommer Adam Lambert til Danmark for at give en koncert på Store Vega i København. Koncerten vil markere den første gang, at Adam Lambert har optrådt i Danmark, og der er allerede stor spænding og forventning blandt hans danske fans.

Koncerten bliver en del af Lambert’s “Velvet Tour,” hvor han for tiden turnerer i Europa og Asien. Under touren optræder han med hits fra hans seneste album, “Velvet,” samt nogle af hans største hits fra hans tidligere albums. Koncerten vil have en varighed på ca. to timer, og Adam Lambert vil blive akkompagneret af et professionelt band og korsangere.

KONCERTBILLETTER OG BILLETTYPE

Billetter til Adam Lamberts koncert i Danmark kan købes online på Live Nation Denmark’s hjemmeside eller i fysiske billetbutikker såsom Ticketmaster. Der er forskellige billettyper til rådighed, inklusive almindelige standpladsbillet, siddepladsbillet og VIP-pakker.

Standard standpladsbillet giver adgang til den forreste del af ståpladserne foran scenen, hvor fans får mulighed for at opleve Adam Lambert på tæt hold. Siddepladsbilletter er også tilgængelige, og disse billetter giver adgang til en tildelt siddeplads i salen, hvorfra man kan nyde koncerten. VIP-pakker inkluderer ofte en tur backstage og møde med Adam Lambert, et signaturarkiv med autograf og eksklusiv merchandise.

PRISEN FOR KONCERTBILLETTER

Prisen for Adam Lamberts koncertbilletter varierer afhængigt af billettypen og deres placering. Standard standpladsbilletter starter ved 450 DKK (67 USD) og kan stige op til 1.295 DKK (193 USD). Siddepladsbilletter er tilgængelige fra 595 DKK (88 USD) og kan stige op til 1.495 DKK (222 USD). VIP-pakkerne starter ved 2.995 DKK (445 USD) og kan stige op til 6.995 DKK (1.040 USD).

FORVENTNINGER TIL KONCERTEN

Fans kan forvente en energisk og udadvendt optræden fra Adam Lambert, hvor han vil optræde med sine mest populære numre og nye hits fra hans seneste album. Hans koncerter er kendt for at have et imponerende sceneshow fuld af lyskæder, special effects og moderne dans for at understrege Lamberts magiske stemme og showmanship.

Adam Lambert er også kendt for at kommunikere direkte med publikum under koncerterne og inddrage dem i hans legendariske shows. Fans kan forvente at deltage i et fællesskab, når de synger med Adam Lambert og danser til hans musik.

TIPS TIL KONCERTGÆNGERE

For at få den bedste oplevelse af Adam Lamberts koncert i Danmark er det vigtigt at forberede sig godt. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din aften:

– Tjek billetsiden for varighed, tider og ankomst.
– Husk på, at der kan være en lang kø til indgangen, så det er en god idé at ankomme tidligt for at undgå lang ventetid.
– Vær opmærksom på, at der kan være strenge regler for, hvad du må tage med dig, så tjek deres websted eller billetleverandørens websted for oplysninger før aftenen.
– Husk, at der vil være en masse mennesker i salen, så hvis du vil have den bedste plads, skal du ankomme i god tid. Det kan også være en god idé at bringe et par vandflasker og snacks med dig til at holde dig energisk i løbet af koncerten.
– Vær hensynsfuld over for dine medkoncertgængere og respekter andres personlige rum. Koncerter kan være dynamiske og kan få dig til at bevæge dig, men husk på, at der stadig er personer omkring dig.
– Til sidst, hav det sjovt og nyd din aften med Adam Lambert.

FAQs

Er der aldersgrænse for Adam Lamberts koncert i Danmark?

Nej, der er ingen aldersgrænse for Adam Lamberts koncert i Danmark, men børn under 16 år skal ledsages af en voksen.

Kan jeg tage billeder under koncerten?

Det er ikke tilladt at tage professionelt udstyr med ind i koncertsalen, men det er tilladt med små kameraer og mobiltelefoner. Det er dog vigtigt at huske på at være hensynsfuld over for andre gæster og undgå at blokere deres synsfelt.

Er VIP-pakkerne værd at prisen?

Hvis du er en stor fan af Adam Lambert, kan VIP-pakkerne tilbyde en sjælden chance for at møde ham personligt og få nogle eksklusive merchandise.

Vil der være merchandise tilgængelig på stedet?

Ja, der vil være merchandise tilgængelig på stedet, inklusive T-shirts, plakater og andet Adam Lambert-merchandise.

Kan jeg returnere mine billetter?

Nej, desværre kan købte billetter ikke refunderes eller returneres, medmindre et sted aflyses eller flyttes til en anden dato. Det anbefales at læse betingelserne og vilkårene for billetkøbet, før du køber dem.

HVOR KAN JEG FINDE MERE INFORMATION OM ADAM LAMBERT-KONCERTEN I DANMARK?

For mere information om Adam Lamberts koncert i Danmark, kan du besøge Live Nation Denmarks hjemmeside (https://www.livenation.dk/artist/adam-lambert-tickets) eller deres sociale medie-konti, hvor der vil være opdateringer om koncerten.

Søgeord søgt af brugere: queen koncert danmark 2023, queen + adam lambert tour 2023, queen koncert 2023, queen koncert danmark 1978, har queen spillet i danmark, adam lambert queen, queen + adam lambert tour 2024, queen extravaganza

Se videoen om “adam lambert koncert danmark”

Queen & Adam Lambert – Royal Arena Denmark – Love of my life – 18-7-2022

se mere: toamdautien.com

Billeder relateret til adam lambert koncert danmark

Queen & Adam Lambert - Royal Arena Denmark - Love of my life - 18-7-2022
Queen & Adam Lambert – Royal Arena Denmark – Love of my life – 18-7-2022

queen koncert danmark 2023

QUEEN KONCERT DANMARK 2023

Danskerne kan glæde sig til at opleve en af verdens mest ikoniske rockbands, Queen, når de besøger Danmark i 2023 med deres “Rhapsody Tour”. Den eftertragtede koncert vil finde sted i Royal Arena i København den 15. juni 2023, og billetterne til dette spektakulære arrangement kan allerede købes nu.

Queen er et band af legender, der har sat deres præg på musikhistorien med deres overlegne musikalske talent, unikke lyd og ekstraordinære sceneoptrædener. Freddie Mercury, Brian May, John Deacon og Roger Taylor har skabt nogle af de mest ikoniske sange i rockhistorien og har med deres legendariske liveoptrædener sat en ny standard for, hvad en rockkoncert kan være.

Queen har solgt mere end 300 millioner album på verdensplan og har modtaget en lang liste af udmærkelser og priser igennem deres karriere. Deres sange, herunder “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “Somebody to Love” og “We Are the Champions”, er blevet anthem for en hel generation af musikelskere.

At have mulighed for at opleve et Queen-koncert live er en oplevelse, de færreste vil glemme. Deres innovative og eksplosive liveoptrædener, fyldt med hurtige kostumeskift, eksplosive lys og enestående lyseffekter, har gjort Queen til en af de mest elskede bands i rockhistorien.

ROYAL ARENA – EN PERFEKT KULIS TIL QUEEN’S KONCERT

Royal Arena i København er en af de mest moderne og avancerede koncertsale i Europa og kan rumme over 16.000 mennesker. Den ikoniske arena har en enestående lyd- og lysoplevelse, som gør det til det perfekte sted for Queen’s episke “Rhapsody Tour”.

I Royal Arena vil publikum få mulighed for at opleve Queen’s enestående musik, der spændte fra deres mest ikoniske sange til nogle af deres nyere musikalske mesterværker. Med kraftfulde riffs, eksplosive trommerytmer og høj energi vil Queen’s Rhapsody Tour tage publikum på en utrolig musikalsk rejse.

FAKS

Hvordan kan jeg købe billet?

Billetter til Queen’s koncert i Royal Arena kan købes online på Ticketmaster.dk eller på Royal Arena’s officielle hjemmeside. Du kan også købe billetter direkte på Royal Arena’s billetkontor eller hos en af de autoriserede billetforhandlere. Billetterne sælges til en fast pris, og der er ingen rabatter eller tilbud.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg får billetterne?

Det er vigtigt at købe billetter fra en autoriseret billetforhandler eller fra Royal Arena’s officielle hjemmeside for at undgå at blive snydt af snedige svindlere. Når du har købt billetterne, vil de blive sendt til dig via e-mail eller post, afhængigt af den valgte leveringsmetode. Det er vigtigt at opbevare billetterne sikkert, da de ikke kan erstattes, hvis de mistes eller ødelægges.

Skal jeg udskrive mine billetter?

Når du modtager dine billetter, vil de enten være i form af e-billetter eller fysiske billetter. Hvis du har modtaget e-billetter, kan du enten udskrive dem eller bruge QR-koden på din smartphone til at scanne ved indgangen til Royal Arena. Hvis du har modtaget fysiske billetter, skal du medbringe dem til koncerten og vise dem ved indgangen.

Er der nogen aldersbegrænsning?

Da Queen’s koncert vil indeholde høj musik og intense lys- og lydeffekter, anbefales det ikke at tage børn under 10 år med til koncerten. Alle under 14 år skal ledsages af en voksen.

Hvornår skal jeg komme til Royal Arena?

Royal Arena åbner normalt dørene 1-2 timer før koncerttidspunktet. Det anbefales at komme tidligt for at undgå lange køer ved indgangen og for at finde din plads inden koncerten starter. Der vil være forskellige forfriskningssteder i arenaen, hvor du kan købe mad og drikkevarer.

Må jeg tage kamera eller optageudstyr med til koncerten?

Det er ikke tilladt at tage professionelt optageudstyr, herunder kameraer med teleobjektiver, med til koncerten. Det er tilladt at tage smartphones og små kameraer med til koncerten, men disse må ikke bruges til at optage hele koncerten. Flashfotografering og belysning er ikke tilladt.

Kan jeg få refunderet mine billetter?

Der ydes normalt ikke refusion for billetter til koncerter, medmindre koncerten er blevet aflyst eller udsat. Hvis du ikke kan deltage i koncerten, og der ikke er nogen mulighed for at bytte dine billetter til en anden dato, kan du overveje at sælge dine billetter via autoriserede billetforhandlere som f.eks. Ticketmaster.

Kan jeg forvente billetprisstigninger?

Billetpriserne for Queen’s koncert i Royal Arena er fastsat, og der vil ikke være nogen prisstigninger, medmindre koncerten er blevet udsat eller aflyst. Vi anbefaler at købe dine billetter så tidligt som muligt for at undgå udsolgte billetter og mulige prisstigninger.

ROCK QUEENS LEGACY

Queen’s musik og indflydelse har overlevet årtier, og deres revolutionerende lyd og optræden har inspireret generationer af musikere og fans. Selvom Freddie Mercury desværre døde i 1991, vil hans legendariske frontmandsstil og hans utrolige vokalfærdigheder altid leve videre i nutidens musik.

Fans kan glæde sig til at opleve de resterende medlemmer, Brian May og Roger Taylor, der optræder sammen med den talentfulde Adam Lambert, der overtager rollen som frontmand. Sammen har de skabt en dybtfølt hyldest til Freddie Mercury, og de har formået at bevare Queen’s unikke stil og lyd, mens de stadig bringer noget nyt til musikverdenen.

Queen’s koncert i Danmark i 2023 vil være en chance for fans til at genopleve de ikoniske sange og optrædener, der har gjort Queen til et af de mest elskede bands i rockhistorien.

Kort sagt, hvis du er fan af Queen, er koncerten i Royal Arena et must-see. Den er en chance for dig til at opleve en af de mest legendariske rockbands i historien, og der er ikke noget, der kan sammenlignes med en Queen-koncert i levende live. Så køb dine billetter nu, og oplev Queen’s musikalske magi på tæt hold.

queen + adam lambert tour 2023

Queen + Adam Lambert Tour 2023: En legendarisk kombination af talent og musik

Queen har i årevis været et af verdens største rockbands og har med deres imponerende karriere skabt en arv, der vil leve videre i mange år. Adam Lambert er en alsidig sanger og skuespiller, der har opnået stor anerkendelse i sin egen ret. Og nu bliver de to ikoniske kunstnere igen genforenet på scenen. Queen + Adam Lambert Tour 2023 vil bringe deres utrolige talent og musik til et globalt publikum.

Baggrund

Queen har siden deres debut i 1970’erne leveret store hits som “Bohemian Rhapsody”, “Somebody to Love” og “We Will Rock You”. Bandet, bestående af Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor og John Deacon, brød alle grænser i deres musikalske karriere. Desværre døde Freddie Mercury i 1991, men Brian, Roger og John fortsatte bandet.

I 2009 blev Adam Lambert opdaget i sangkonkurrencen “American Idol” og siden da er hans karriere taget fart. Han har opnået stor anerkendelse som sanger og skuespiller og er kendt for sin alsidighed og dybe interesse for teater og musik.

Adam Lambert arbejdede sammen med Queen første gang i 2009, da han deltog i en “American Idol”-performance med en af ​​Queen’s største hits, “We Are The Champions”. I 2011 turnerede de sammen i Europa og i 2014 blev Queen + Adam Lambert en fast enhed, der fortsat turnerede i årene der fulgte. Nu, i 2023, genforenes Adam Lambert med Queen på scenen igen, og denne gang vil de drage ud på en storslået global tour.

Hvornår og hvor spiller Queen + Adam Lambert i 2023?

Tourneen starter i Europa i maj, før den tager til Asien og ender i Nordamerika. Så vidt tidspunkterne for koncerterne i hver by er endnu ikke offentliggjort, men yderligere information vil blive offentliggjort på bandets officielle hjemmeside, queenonline.com.

Hvordan fås billetter til koncerterne?

Billetter vil være tilgængelige via de sædvanlige billetudbydere og også via Queen’s officielle hjemmeside. Det anbefales at tjekke hjemmesiden jævnligt for opdaterede oplysninger og specifikke detaljer.

Hvad er de sædvanlige priser for billetter?

Priserne vil variere afhængigt af land og koncertsted. Det anbefales at besøge Queen’s officielle hjemmeside for yderligere oplysninger om priser for de enkelte koncerter.

Hvad kan fans forvente af koncerterne?

Fans kan forvente en uforglemmelig oplevelse, når de ser Queen + Adam Lambert på scenen. Queen’s berømte lyd og Adam Lamberts kraftfulde stemme og overlegne scenekunst vil blive sat sammen for at skabe en performance, som intet andet band kan give. Setlisterne vil sandsynligvis inkludere nogle af Queen’s største hits som “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” og “Don’t Stop Me Now”, samt nogle af Adam Lamberts egne sange.

Hvis du vil have en forsmag på, hvad der venter dig, kan du tjekke tidligere koncerter på YouTube og andre videodelingsplatforme, men der er intet, der kan erstatte den magi, der sker, når man oplever Queen og Adam Lambert live på scenen.

Hvad kan fans forvente af det nye album?

Queen + Adam Lambert har endnu ikke annonceret et nyt album, men fans er ivrige efter at høre, hvad det legendariske band vil udgive næste gang. Tidligere album fra Queen og Adam Lambert omfatter “Live Around The World”, en live-optagelse af deres 2020-koncerter, og “The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story”, en dokumentarfilm om samarbejdet mellem bandet og Adam Lambert.

Hvorfor er Queen stadig populære i dag?

Queen’s musik er mere end bare en samling af nogle af rockens største hits. Det er en del af vores kulturelle arv og en hyldest til en tid, hvor der var plads til eksperimenter i musikken. Queen var kendt for deres innovative lyd og en scenisk præstation, der var enestående for sin tid. Desuden forstod Freddie Mercury og Brian May, hvordan man skrev sange, der appellerede til millioner af mennesker.

Selv i dag, mange år efter bandets debut, er Queen stadig utroligt populære på grund af deres musik, som får folk til at tænke og føle. De unge mennesker i dag kan også genkende Queen’s betydning for musikbranchen og den globale kultur.

Adam Lamberts tilføjelse til Queen har ført til en yngre generation af fans til bandet, som nu kan nyde Queen’s musik og koncerter på en ny og spændende måde. I stedet for at være en nostalgi-handling er Queen + Adam Lamberts tour en hyldest til et ikonisk band, der har haft en enorm indflydelse på musikken og på samfundet som helhed.

Afsluttende tanker

Queen + Adam Lambert Tour 2023 er en mulighed for fans at opleve en helt unik og legendarisk sammensætning af talent og musik. At se Queen live på scenen med Adam Lambert vil være en oplevelse, der vil blive husket i mange år fremover. Billetterne til koncerterne vil sandsynligvis blive revet væk hurtigt, så det anbefales at tage handling tidligt.

Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel? Se nedenstående FAQs:

FAQs

Hvorfor er Adam Lambert med i Queen?

Adam Lambert blev med i Queen i 2009, da han deltog i en “American Idol”-performance med en af ​​Queen’s største hits, “We Are The Champions”. Han fortsatte med at turnere med Queen i de kommende år og blev en fast del af bandet i 2014.

Hvordan startede Queen-karrieren?

Queen blev dannet i 1970’erne, og bestod af Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor og John Deacon. De brød alle grænser i deres musikalske karriere og har siden deres debut lavet en imponerende kollektion af nogle af rockens største hits.

Hvordan påvirker Queen musikbranchen og kulturen som helhed?

Queen var kendt for deres innovative lyd og sceniske præstation, der var enestående for sin tid. Desuden forstod Freddie Mercury og Brian May, hvordan man skrev sange, der appellerede til millioner af mennesker. Selv i dag, mange år efter bandets debut, er Queen stadig utroligt populære på grund af deres musik, som får folk til at tænke og føle.

Hvor kan jeg købe billetter til Queen + Adam Lambert’s tour?

Billetter vil være tilgængelige via de sædvanlige billetudbydere og også via Queen’s officielle hjemmeside. Det anbefales at besøge Queen’s hjemmeside jævnligt for yderligere oplysninger om billetter og specifikke detaljer.

Hvad kan jeg forvente af Queen + Adam Lambert’s live-optræden?

Fans kan forvente en uforglemmelig oplevelse, når de ser Queen + Adam Lambert på scenen. Queen’s berømte lyd og Adam Lamberts kraftfulde stemme og overlegne scenekunst vil blive sat sammen for at skabe en performance, som intet andet band kan give. Setlisterne vil sandsynligvis inkludere nogle af Queen’s største hits og nogle af Adam Lamberts egne sange.

Du kan se flere oplysninger om adam lambert koncert danmark her.

Se mere information her: https://toamdautien.com/category/wikik/

så du har læst emneartiklen adam lambert koncert danmark. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 77 adam lambert koncert danmark

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *